Παναιτωλικός: Γιατί Καρέλης

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Γιατί Καρέλης

bet365

Τα «καναρίνια» απέκτησαν τον 28χρονο επιθετικό και ας προσπαθήσουμε να δούμε τους λόγους που τους οδήγησαν στην επιλογή του «Χουλκ»
Σε ρυθμούς Νίκου Καρέλη κινείται, μεταξύ άλλων, ο Παναιτωλικός, καθώς ο 28χρονος φορ αναμένεται αύριο (3/2) στην Ελλάδα για τα «καναρίνια».
Ετσι θα επαναπατριστεί για χάρη της ομάδας και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Αρχής γενομένης από παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί.
Ο «Χουλκ» αποτέλεσε την επιλογή των «κυανοκίτρινων» για ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους και ας αναζητήσουμε το πώς και το γιατί οδηγήθηκαν στη συγκεκριμένη επιλογή.
*Ξέρει που έρχεται, καθώς γνωρίζει και εύλογα πολύ καλά τα της Ελλάδος και πόσο σημαντικό είναι για όλους στο Αγρίνιο, και όχι μόνο, ο Παναιτωλικός να σωθεί και να μείνει στην κατηγορία.
*Μάλιστα έχει υπάρξει σε «μεγάλα» αποδυτήρια, π.χ. κατά χρονική σειρά σε εκείνα του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, και είναι παίκτης με παραστάσεις που μπορεί να βγει μπροστά. Πλέον σε κάθε αγώνα των «κυανοκίτρινων» η μπάλα θα… καίει.
*Είναι 28 χρονών, δηλαδή μπαίνει στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας του και έχει μπροστά του αρκετά χρόνια μπάλας.
*Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Ελλάδα με βασικό σκεπτικό να παίζει συχνά και να είναι σε μία ομάδα που τον εμπιστεύεται. Επειδή ισχύει το παραπάνω (μόλις 28 ετών), πρωταρχικό του μέλημα είναι να βρεθεί κάπου όπου θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής ώστε να ξαναμπεί, για τα καλά, στην ποδοσφαιρική μας εξίσωση. Αλλωστε μέχρι πριν από περίπου 2 χρόνια συμπεριλαμβάνονταν συχνά στις κλήσεις της Εθνικής μας ομάδας (τελευταία του συμμετοχή τον Νοέμβριο του 2018).
*Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που σε μία τετραετία και πέντε σεζόν, από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι εκείνο το 2018, σημείωσε 61 γκολ σε 146 παιχνίδια του με Παναθηναϊκό και Γκενκ. Διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και το έχει δείξει.
*Την τελευταία διετία ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με αποκορύφωμα τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον Οκτώβριο του 2019, στο ντεμπούτο του με την Μπρέντφορντ. Ομως πλέον είναι απολύτως καλά και έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Από τον Οκτώβριο του 2020 και ύστερα έπαιξε σε 9 ματς πρωταθλήματος της Ντεν Χάαγκ, με τελευταίο χρονικά εκείνο με την Γκρόνινγκεν στις 26 Ιανουαρίου.
*Το γεγονός άλλωστε πως έχει ρυθμό και δεν προέρχεται από αγωνιστική απραξία, ήταν ένα επιπλέον «συν» ώστε να γίνει κάτοικος Αγρινίου. Ερχεται και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του «Κολοσσού».
*Σε τακτικό επίπεδο αν προσέξει κάποιος τα ματς του Παναιτωλικού με Λαμία και Ατρόμητο όπου έπαιξε και ο Μπαρμπόσα (εκείνο της Τούμπας θέλουν να το ξεχάσουν όλοι στο Αγρίνιο), θα δει ότι με τον Πορτογάλο και τον Αριγίμπι στα άκρα και τον Ντιάς τον άξονα τα «καναρίνια» θέλησαν να παίξουν αρκετά κάθετα ή συρτά παράλληλα. Ο Καρέλης ελέω σκαριού και εκρηκτικότητας στα πρώτα μέτρα μπορεί τόσο να εκμεταλλευτεί τους όποιους κενούς χώρους, όσο και να τους δημιουργήσει μόνος του, τοποθετώντας σωστά το σώμα του. Το παρατσούκλι «Χουλκ» που τον ακολουθεί δεν είναι τυχαίο.
Photo Credits: Κώστας Τόπας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα