ΑΕΚ: Θλάση ο Μπακάκης, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Θλάση ο Μπακάκης, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Θλάση ο Μπακάκης, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους υπέστη ο Μιχάλης Μπακάκης κι έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για το επόμενο δεκαήμερο. Μπήκε ο Τσιγκρίνσκι.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (04/02, 19:30) στη Ριζούπολη. Στη σημερινή (02/02) προπόνηση στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό του.

Σε αντίθεση με τους Μάνταλο και Μιτάι οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Οσον αφορά τον Μιχάλη Μπακάκη, τα αποτελέσματα της μαγνητικής του έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και θα μείνει εκτός δράσης περίπου μία εβδομάδα με 10 ημέρες.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ανανέωσουν το ραντεβού τους στα Σπάτα την Τετάρτη (03/02) στις 18:00 και με το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοίνωσει τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα