Καμαρά: Ρώτησε η Μαρσέιγ, απαγορευτικό το ποσό που ζήτησε ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Καμαρά: Ρώτησε η Μαρσέιγ, απαγορευτικό το ποσό που ζήτησε ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Μαντί Καμαρά.... έχει κάνει κλικ στη Μαρσέιγ αλλά τα χρήματα που θέλουν στον Ολυμπιακό για να τον παραχωρήσουν είναι απαγορευτικό!

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Μαντί Καμαρά είναι ένας παίκτης για τον οποίο στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι μπορεί να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία.

Ο μέσος από τη Γουινέα, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και είναι δεδομένο ότι έχει μπει στα μπλοκάκια μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με το France Football, η Μαρσέιγ ρώτησε για την απόκτησή του το Γενάρη αλλά οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν... απαγορευτικές απαιτήσεις για τα οικονομικά δεδομένα των Γάλλων.

Δεν είναι κρυφό εξάλλου ότι το ποσό που αξιώνουν στο Λιμάνι για τον 23χρονο είναι πάνω από 20.000.000 ευρώ. Οπότε όποιος τον θέλει θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα