Χωρίς χρονοτριβές προχωρούν τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Χωρίς χρονοτριβές προχωρούν τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Gazzetta team
Χωρίς χρονοτριβές προχωρούν τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

bet365

Η πορεία των έργων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ήταν το επίκεντρο της συζήτησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με το Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας Γ. Βούρο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης δέχθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας τον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας Γ. Βούρο, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με όλους τους Δημάρχους της Αττικής, έχοντας ως στόχο τον καλύτερο συντονισμό για την ταχύτερη δρομολόγηση κρίσιμων έργων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η πορεία των έργων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα που είναι σε εξέλιξη και μεταξύ άλλων προτάσεις του Δήμου για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών της πόλης.

Οσον αφορά το γήπεδο της Ένωσης ο κ. Πατούλης ξεκαθάρισε πως τα έργα της υπογειοποίησης προχωρούν ομαλά με γρήγορους ρυθμούς, όπως και το κύριο έργο του γηπέδου αλλά και οι διαδικασίες για την έναρξη σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων. «Προχωράμε όπως έχουμε δεσμευτεί με γρήγορους ρυθμούς και χωρίς χρονοτριβές, για να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο πνοής για τη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και για όλη την Αττικής».

Από την πλευρά του ο κ. Βούρος αναφέρθηκε στη γέφυρα Βρυούλων, επισημαίνοντας πως οι διαβρώσεις που έχουν προκληθεί χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων για την προστασία των πολιτών. Ο κ. Πατούλης διαμήνυσε στον κ. Βούρο πως ήδη έχει συνεννοηθεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας προκειμένου να γίνει άμεσα δημοπράτηση έργων φωτισμού και ανάπλασης της γέφυρας.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης ανέφερε: «Με τον κ. Βούρο είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας. Κοινός μας στόχος είναι να προχωρούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στην υλοποίηση εμβληματικών έργων όπως είναι το γήπεδο της ΑΕΚ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής με έργα πνοής που θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα