Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Μακέντα, έκανε πίσω η Εσπανιόλ

Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Μακέντα, έκανε πίσω η Εσπανιόλ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Παραμένει ο Μακέντα, έκανε πίσω η Εσπανιόλ

bet365

Παρά την συμφωνία με τον Παναθηναϊκό το πρωί της Δευτέρας, ο σύλλογος της Βαρκελώνης δεν απέστειλε ποτέ τα απαιτούμενα έγγραφα για να προχωρήσει στην απόκτηση του Ιταλού επιθετικού, ο οποίος ήταν θετικός στην μετακίνησή του στην Ισπανία.

Η Εσπανιόλ κινήθηκε για την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr, η πρόταση των Καταλανών έγινε αποδεκτή από το «τριφύλλι» ενώ ο Ιταλός φορ ήταν θετικός στην μετακίνησή του στην ομάδα της Βαρκελώνης, καθώς τον «έψηνε» το όλο πρότζεκτ.

Από την στιγμή που ο ελληνικός σύλλογος είπε το «ναι», η Εσπανιόλ δεν επέστρεψε ποτέ στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του παίκτη. Η Εσπανιόλ δεν έστειλε τα απαιτούμενα χαρτιά στον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει η υπόθεση και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αυτό συνέβη λόγω της σφιχτής οικονομικής πολιτικής του κλαμπ που παρά την πορεία ανόδου που κάνει, δεν θέλει να ξοδέψει περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Παναθηναϊκός: Ο Εμμανουηλίδης «έκλεισε» στην Φορτούνα Σιτάρντ!

Παναθηναϊκός: Δικός του και ο Νιασέ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα