Ολυμπιακός: Μονόδρομος η αποχώρηση του Ραφίνια, ψάχνει ομάδα (και) στη Βραζιλία

Ολυμπιακός: Μονόδρομος η αποχώρηση του Ραφίνια, ψάχνει ομάδα (και) στη Βραζιλία

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Μονόδρομος η αποχώρηση του Ραφίνια, ψάχνει ομάδα (και) στη Βραζιλία

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ δεν χωράει πλέον στα αγωνιστικά πλάνα των Πειραιωτών και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κυρίως στη χώρα του.
Ο Ραφίνια - όπως είχε προκύψει από το Σάββατο - ήταν το φαβορί για αποχώρηση από το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά την έλευση του Κένι Λαλά. Το θέμα προφανώς είναι συνδυαστικό και δεν έχει να κάνει μόνο με το ύψος του συμβολαίου του (1.5 εκατ. ευρώ) αλλά και με τα αγωνιστικά του πεπραγμένα.
Η απόκτηση του Γάλλου μπακ έφερε στην πιο δύσκολη θέση από όλους τους υπόλοιπους μπακ τον 35χρονο Βραζιλιάνο. Η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό δείχνει πλέον μονόδρομος καθώς δεν θα χωράει στα πλάνα της ομάδας, που προορίζει για βασικό τον Λαλά και πίσω του, τους Ανδρούτσο και Ντρέγκερ. Ο Ραφίνια θα αναζητήσει ομάδα από τη Βραζιλία. Εκεί που τον ήθελαν και η Φλαμένγκο και η Κοριτίμπα. Ο Γερμανοβραζιλιάνος μπακ - που έκανε πάντως ποστάρισμα αγωνιστικής αφοσίωσης στην ομάδα την Κυριακή - έχει 24 ματς φέτος στον Ολυμπιακό με 1 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα