Μάντζιος σε παίκτες: «Το χάσαμε μόνοι μας»

Μάντζιος σε παίκτες: «Το χάσαμε μόνοι μας»

Gazzetta team
Μάντζιος σε παίκτες: «Το χάσαμε μόνοι μας»

bet365

Με ομιλία του Άκη Μάντζιου προς τους παίκτες άρχισε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα Κυπέλλου (4/2, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 51χρονος προπονητής του Άρη αναφέρθηκε περισσότερο στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του και τόνισε μεταξύ άλλων ότι… «δεν γίνεται 60 λεπτά να έχουμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και να μην καθαρίζουμε το ματς. Στα τελευταία ματς κάναμε αρκετά δώρα κι πρέπει να σταματήσει εδώ . Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κούραση αλλά είναι και θέμα συγκέντρωσης . Τα γκολ που δεχόμαστε στις στατικές φάσεις είναι από έλλειψη συγκέντρωσης. Τα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις αλλά δεν κάνουμε αυτά που λέμε. Το χάσαμε μόνοι μας».

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην… κοντή μνήμη που πρέπει να έχει η ομάδα του, τονίζοντας ότι «πρέπει να αντιδράσουμε, να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και να μην αφήσουμε την ήττα να μας επηρεάσει. Κυρίως όμως, δεν πρέπει αδικούμε τους εαυτούς μας. Θέλω να μιλήσει ο εγωισμός σας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα