Βόλος: Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν Μίλοκ και Ρίβας

Βόλος: Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν Μίλοκ και Ρίβας

Gazzetta team
Βόλος: Υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν Μίλοκ και Ρίβας

bet365

Παίκτες του Βόλου είναι και επίσημα οι Ντάρντο Μίλοκ και Χοσέ Ρίβας.

Ο 22χρονος Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός Χοσέ Ρίβας βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στον Βόλο και το μόνο που απέμενε ήταν οι υπογραφές.

Ο 31χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ Ντάρντο Μίλοκ τα είχε βρει σε όλα με την ομάδα της Μαγνησίας και είχε φτάσει από προχθές στην Ελλάδα.

Αμφότεροι υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν από τον Βόλο, ο οποίος στην ανακοίνωση τόνισε πως και οι δύο αποτελούν επιλογές των υποψήφιων επενδυτών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα Χοσέ Ρίβας και του 31χρονου Αργεντίνου μέσου Ντάρντο Μίλοκ.

Ο Χοσέ Ρίβας αγωνιζόταν στην Εστουντιάδες Μερίδα ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Τρουχιγιάνος Βενεζουέλας.

Ο Ντάρντο Μίλοκ αγωνιζόταν στην Πατρονάτο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Χιμνάσια, Σαρμιέντο, Τεμπερλέι, Τουκουμάν και Αλντοσίβι.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν επιλογές των υποψήφιων επενδυτών της ΠΑΕ Βόλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα