Ολυμπιακός: Το «κόψιμο» του Ραφίνια και η μία αποχώρηση δεξιού μπακ

Ολυμπιακός: Το «κόψιμο» του Ραφίνια και η μία αποχώρηση δεξιού μπακ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Το «κόψιμο» του Ραφίνια και η μία αποχώρηση δεξιού μπακ

bet365

Ο Ολυμπιακός με την έλευση του Κένι Λαλά έχει τέσσερα δεξιά μπακ στο σύνολο και από τα ήδη υπάρχοντα ο Ανδρούτσος είναι ο μόνος ασφαλής, κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Ραφίνια / Ντρέγκερ θα κληθεί να αποχωρήσει.
Ο Γάλλος μπακ ήρθε στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις... τρέχουν. Με την έλευση του Κένι Λαλά ο Ολυμπιακός έχει 4 δεξιά μπακ.
Δηλαδή Λαλά, Ραφίνια, Ντρέγκερ και Ανδρούτσο. Από αυτά τα τρία μπακ του υπάρχοντος ρόστερ (προφανώς και δεν βάζουμε μέσα τον Λαλά που ήρθε ως νέα προσθήκη) μόνο ο Ανδρούτσος είναι ασφαλής στο ρόστερ αυτή τη στιγμή. Επιπλέον με τα υπάρχοντα δεδομένα 4 δεξιά μπακ δεν... χωράνε στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ο Ραφίνια έμεινε από την άλλη εκτός αποστολής από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Ντρέγκερ δεν ήταν στις προηγούμενες αποστολές. Αναγκαστικά λοιπόν και εκ των πραγμάτων ένας εκ των δύο (Ραφίνια / Ντρέγκερ) είναι να αποχωρήσει.
Σε σχέση πάντως με το ότι ο Ραφίνια έμεινε εκτός με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βραζιλιάνος τραυματισμό δεν έχει. Σε αγωνιστικό επίπεδο καθαρά για τον Ραφίνια μετά τον ΠΑΟΚ το πλάνο ήταν να μην επιβαρυνθεί με 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα