Κώτσιρας: «Τα δώσαμε όλα» (vid)

Gazzetta team
Κώτσιρας: «Τα δώσαμε όλα» (vid)

bet365

Ο μπακ του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στα αποθέματα που είχαν οι Αρκάδες και «γύρισαν» το ματς
Για τη μεγάλη νίκη (2-1) του Αστέρα Τρίπολης επί του Αρη μίλησε ο Κώτσιρας, μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». «Δεν μπορούσα να φανταστώ την εξέλιξη του παιχνιδιού αλλά μόλις πήγαμε στα αποδυτήρια ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα θα βγει να παλέψει στο γήπεδο, να πάρει ότι καλύτερο μπορεί και νομίζω ότι το καταφέραμε στο μέγιστο βαθμό. Τα δώσαμε όλα, είχαμε ένα 25λεπτό πολύ δυνατό και για αυτό το λόγο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο 28χρονος μπακ στη NOVA.
Και συνέχισε. «Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει ποιοτικό ρόστερ, έχει βάθος στον πάγκο του. Διαθέτει μια ποιητική ομάδα οπότε αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη νίκη μας και νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό φεγγάρι έχουμε κάνει πέντε νίκες συνεχόμενες και πρέπει να συνεχίσουμε για να αποδώσουμε ακόμα περισσότερο». Κλείνοντας ο ακραίος οπισθοφύλακας των Αρκάδων σχολίασε πως ««θα κρατήσω την αντίδραση της ομάδας τη μαχητικότητα όλων των συμπαικτών μου που έφερε την ανατροπή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα