ΑΕΚ: Πάει για Κυριακή η ανακοίνωση απόκτησης Νταντσένκο

ΑΕΚ: Πάει για Κυριακή η ανακοίνωση απόκτησης Νταντσένκο

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Πάει για Κυριακή η ανακοίνωση απόκτησης Νταντσένκο

bet365

Ο Όλεγκ Νταντσένκο πέρασε τα ιατρικά και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την Ένωση την Κυριακή.

Ημέρα Νταντσένκο ήταν η σημερινή για την ΑΕΚ καθώς ο 26χρονος Ουκρανός μπακ, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο Νταντσένκο πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο (θα περάσει κάποιες ακόμα την Κυριακή το πρωί) και έχει μάλιστα υπογράψει, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά όλες τις διαδικασίες που απαιτούνταν.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι ανέμεναν απλά ένα έγγραφο από την Ούφα (που θα «έσπαγε» τον δανεισμό από την Ρούμπιν), στην οποία ο Νταντσένκο αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού, και το οποίο ήρθε το βράδυ του Σαββάτου.

Την Κυριακή, λοιπόν, η ΑΕΚ αναμένεται να επισημοποιήσει την απόκτηση του Νταντσένκο, τον οποίο αποκτά με αγορά από τη Ρούμπιν Καζάν, ενισχύοντας έτσι το δεξί άκρο της αμυντικής της γραμμής.

Θυμίζουμε ότι αναφορικά με την περίπτωση του Μίκαελ Βέριπς, η ΑΕΚ αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της καθώς η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ απέρριψε την πρόταση των κιτρινόμαυρων. Η αγγλική ομάδα δεν δεχόταν να μπει οψιόν αγοράς στο deal και επιθυμούσε απλό δανεισμό του 24χρονου Ολλανδού τερματοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα