Βόλος: Το άγγιγμα του Μαρτίνες (vids)

Βόλος: Το άγγιγμα του Μαρτίνες (vids)

Gazzetta team
Βόλος: Το άγγιγμα του Μαρτίνες (vids)

bet365

O 33χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν «μέσα» δημιουργικά σε 7 ευκαιρίες της ομάδας του στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΛ, όπου όμως έμεινε «άσφαιρη»
Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε ο Βόλος από τη Λάρισα, καθώς απέσπασε χθες (30/1) «λευκή» ισοπαλία στο Αλκαζάρ. Σε ένα ματς όμως όπου «έβγαλε» αρκετές φάσεις και θα μπορούσε να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Κάτι ανάλογο συνέβη και μερικές ημέρες πριν στο 2-0 που έχασε από τον Πανθεσσαλικό από τον Παναθηναϊκό και στα 2 αυτά παιχνίδια πιστοποιήθηκε η πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Νίκολα Μαρτίνες.
Ο 33χρνος Αργεντινός μεσοεπιθετικός τραβιέται πολύ στα αριστερά και απέναντι σε «τριφύλλι» και «βυσσινί» ήταν με κάποιον τρόπο «μέσα» σε 7 φάσεις της ομάδας του, δείγμα (ή πιο σωστά ακόμη ένα δείγμα) πως ξέρει να «φτιάχνει» παιχνίδι όσο λίγοι.
Ας τις θυμηθούμε...
Με τον Παναθηναϊκό...
*Στο 2' έκανε έξυπνα το κόρνερ για το μονοκόμματο σουτ του Μπαρτολο, όπου από τον Βόλο διαμαρτυρήθηκα έντονα για πέναλτι για χέρι παίκτη του «τριφυλλιού».
*Στο 17' έστρωσε στον Φεράρι που έκανε όβερ λαπ και ο συμπατριώτης μπακ με σέντρα-σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.
*Στο 50' ήταν εκείνος που ξανά έβγαλε στον αριστερό οπισθοφύλακα του Βόλου που σέντραρε για τον Κιάκο, που όμως δεν σκόραρε από κοντά.
*Στο 88' έκανε τη σέντρα για τον Ριένστρα που βγήκε στο 2ο δοκάρι, αλλά ο Διούδης απέκρουσε την τελική του.
Με την ΑΕΛ...
*Στο 9' έκανε το φάουλ για την κοντινή κεφαλιά του Τσοκάνη, όπου η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
*Στο 27 είναι εκείνος που έκανε το πρώτο γέμισμα πριν η μπάλα καταλήξει στον Φεράρι για τη σέντρα που οδήγησε στη μεγάλη ευκαιρία με το παραλίγο αυτογκόλ του Ζίζιτς.
*Στο 42' έκοψε την κατάλληλη στιγμή στον Μπαρτόλο, που μόνος του από καλή θέση δεν πλάσαρε σωστά και ο Μπάγιτς μπλόκαρε εύκολα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα