Μάντζιος: «Μέσα σε τέσσερα λεπτά όλα γύρισαν ανάποδα»

Μάντζιος: «Μέσα σε τέσσερα λεπτά όλα γύρισαν ανάποδα»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Μέσα σε τέσσερα λεπτά όλα γύρισαν ανάποδα»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος εκτίμησε ότι η ομάδα του δεν πήρε τίποτε από ένα παιχνίδια το οποίο ήλεγχε για περίπου 60 αγωνιστικά λεπτά.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports μετά την ήττα της ομάδας. «Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, δεν είχαμε απειληθεί και σε τέσσερα λεπτά δεχθήκαμε δύο γκολ και όλα ήρθαν ανάποδα. Δεν έχω δει ακριβώς τα γκολ, νομίζω ότι ήταν πολύ εύκολα απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει ποιότητα, είναι καλή κι εκεί πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε μέσα από τις αλλαγές, δεν τα καταφέραμε γιατί δεν είχε τον τρόπο», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα, είπε ότι… «δεν μας ικανοποιεί καθόλου το αποτέλεσμα. Μέχρι το γκολ ελέγχαμε το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Δε νομίζω ότι ήταν ζήτημα έλλειψης συγκέντρωσης. Δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ και ήρθε μια ήττα που δεν θέλαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα