ΠΑΟΚ: Εκτός με Παναιτωλικό ο Κρέσπο, ειδικό πρόγραμμα ο Καγκάβα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εκτός με Παναιτωλικό ο Κρέσπο, ειδικό πρόγραμμα ο Καγκάβα

bet365

Ο Χοσέ Κρέσπο δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και δεν μπήκε στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό. Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Σίντζι Καγκάβα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κρέσπο, ο οποίος δεν ήταν 100% έτοιμος έπειτα από το χτύπημα που είχε αποκομίσει στον αγώνα με την ΑΕΚ με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής για λόγους προφύλαξης.

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Καγκάβα, έχει εκπονηθεί ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, τη στιγμή που ο Μιχάι συνεχίζει την αποθεραπεία και την αποκατάστασή του.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Περέιρα , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα