Σούντγκρεν: «Υπάρχει χημεία, θα μας βοηθήσει ο Μήτρογλου»

Σούντγκρεν: «Υπάρχει χημεία, θα μας βοηθήσει ο Μήτρογλου»

Gazzetta team
Σούντγκρεν: «Υπάρχει χημεία, θα μας βοηθήσει ο Μήτρογλου»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και για το γεγονός πως ο Άρης δεν δέχεται εύκολα γκολ, καθώς και για τον Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τα θετικά στοιχεία που εντόπισε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Κρατάω το μηδέν στην άμυνα. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να «σκοτώσουμε» το παιχνίδι πετυχαίνοντας κι άλλο γκολ, όμως δεν το κάναμε. Δεν ξέρω τι έφταιξε, ίσως η κούραση. Η αντίπαλος όμως δεν μας απείλησε. Πρέπει να μάθουμε τέτοια παιχνίδια να τα καθαρίζουμε πιο εύκολα».

Για τα δώδεκα παιχνίδια με το μηδέν στην άμυνα: «Είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω. Παίζει μεγάλο ρόλο το καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Είμαστε όλοι καλά. Φέτος είμαστε καλύτερα και αυτό μας βοηθάει. Οποίος κι αν παίξει σε οποιαδήποτε θέση ξέρει πως να κινηθεί. Υπάρχει πολύ καλή χημεία. Οι επιθετικοί μας επίσης μαρκάρουν και αυτό κάνει πιο απλά τα πράγματα για εμάς τους αμυντικούς»

Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ξέρω πως είναι ένα τεράστιο όνομα με μεγάλη καριέρα. Ο σωματότυπος του με εντυπωσίασε είναι πιο γεροδεμένος από μένα. Σήμερα στην προπόνηση δεν θυμάμαι να αστόχησε σε κάποια από τα τελειώματα και μακάρι να μας βοηθήσει πολύ».

Για το παιχνίδι με την Τρίπολη: «Τους σεβόμαστε, είναι πολύ καλή ομάδα. Τους ξέρουμε καλά, μας ξέρουν κι αυτοί. Θα είναι δύσκολο ματς ειδικά στην έδρα τους. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλά, να προσέξουμε την άμυνα και έτσι θα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα