ΠΑΣ Γιάννινα: Φέρνει Τριάδη

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Φέρνει Τριάδη

bet365

Μια μεταγραφή με προοπτική ολοκληρώνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες φέρνουν τον 23χρονο Αλέξανδρο Τριάδη ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Τον 23χρονο Αλέξη Τριάδη ετοιμάζεται να φέρει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του. Οι Ηπειρώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνιζόταν στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η θέση του Τριάδη είναι του κεντρικού χαφ και τελευταία του ομάδα ήταν αυτή του UCLA από την οποία έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι. Ο Τριάδης έχει γεννηθεί στην Γερμανία κι έχει αγωνιστεί στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας με την Κ-17 της Βέχεν καθώς και τις Κ-19 των Όφενμπαχ και Γκόνσεχαϊμ, πριν μεταβεί στις ΗΠΑ.

Ο Τριάδης έρχεται ως μια επιπλέον λύση στα χαφ με ελάχιστο ρίσκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα