ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Καγκάβα στα «ασπρόμαυρα»!

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Καγκάβα στα «ασπρόμαυρα»!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Καγκάβα στα «ασπρόμαυρα»!

bet365

Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός προπονήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή (29/1) με τους νέους του συμπαίκτες. Έτοιμος και ο Χοσέ Κρέσπο για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Σίντζι Καγκάβα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής (29/1) και όπως ήταν φυσικό το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, «έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα», μένει να φανεί αν ο Πάμπλο Γκαρσία θα τον συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Πιο αναλυτικά:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.01) περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής. Μετά από κάποιες ασκήσεις συναρμογής στο ξεκίνημα, ακολούθησαν μαθήματα αμυντικής τακτικής κι επιθετικής μετάβασης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σίντζι Καγκάβα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του κι έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα όπως και ο Χοσέ Κρέσπο που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μόνος παίκτης που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Αλβανός στόπερ έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και περπάτημα στην πισίνα.

Το Σάββατο (30.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα