ΠΑΟΚ: «Καταρχήν συμφωνία Καϊσέρισπορ με Τσόλακ», λένε οι Τούρκοι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Καταρχήν συμφωνία Καϊσέρισπορ με Τσόλακ», λένε οι Τούρκοι

bet365

Τούρκικη ιστοσελίδα υποστηρίζει πως η Καϊσέρισπορ έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Για οριστική συμφωνία της Καϊσέρισπορ με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ κάνει λόγο η ιστοσελίδα «kayserihaber.com.tr», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι θέμα ωρών και θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Η τουρκική ομάδα αναζητά επιθετικό και ο προπονητής της, Νταν Πετρέσκου, έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Κροάτη σέντερ φορ του «Δικεφάλου», με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και συζήτηση το καλοκαίρι για πιθανή πώληση.

Για τον Τσόλακ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες γι’ αυτό και από τον ΠΑΟΚ τονίζεται πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με την Καϊσέρισπορ.

Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης (28/1) σε δημοσίευμα από την Τουρκία γίνεται λόγο για συμφωνία της ομάδας από την Καισάρεια με τον Ολλανδό επιθετικό Κέβιν Λούκασεν της Βιιτορούλ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα