ΠΑΟΚ: Κι άλλοι μνηστήρες για Τσόλακ

ΠΑΟΚ: Κι άλλοι μνηστήρες για Τσόλακ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Κι άλλοι μνηστήρες για Τσόλακ

bet365

Δεν είναι μόνον η τουρκική Καϊσέρισπορ η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού του ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα οι «ασπρόμαυροι» συζητάνε και με άλλες ομάδες του εξωτερικού…

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες για τον δανεισμό του Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Την Τρίτη (26/1) τουρκικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι ο Κροάτης επιθετικός είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με την Καϊσέρισπορ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες από άλλες τρεις χώρες (Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία) για την παραχώρηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα