Η Κουρομπύλια σε αγώνα του Άρη μετά από εννιά χρόνια! (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η Κουρομπύλια σε αγώνα του Άρη μετά από εννιά χρόνια! (vid)

bet365

Μετά από σχεδόν εννιά ολόκληρα χρόνια, η Χρυσούλα Κουρομπύλια ορίστηκε σε αγώνα του Άρη και μάλιστα κατά διαβολική σύμπτωση θα είναι και πάλι σε αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Αίσθηση προκάλεσε ο ορισμός της Χρυσούλας Κουρομπύλια σε αγώνα του Άρη καθώς είχε να συμβεί εννιά ολόκληρα χρόνια και όπως ήταν λογικό, αυτός ο ορισμός της ΚΕΔ, προκάλεσε εντύπωση στους «κίτρινους». Και μάλιστα με μια διαβολική σύμπτωση καθώς η έμπειρη βοηθός θα είναι παρούσα και πάλι σε αναμέτρηση των «κίτρινων» με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως πριν από περίπου εννιά χρόνια σ’ εκείνον στον αλήστου μνήμης αγώνα στις 8 Απριλίου του 2012. Τότε, η κυρία Κουρομπύλια είχε δεχθεί ένα πλαστικό μπουκάλι (στο στομάχι) από την κερκίδα, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα λόγω τραυματισμού κι αυτός διακόπηκε εις βάρος του Άρη λόγω τραυματισμού αξιωματούχου της αναμέτρησης.

Ο Άρης κατήγγειλε ότι προσποιήθηκε τραυματισμό αλλά και τη διακοπή του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι δεν στοιχειοθετούταν. Βασικό επιχείρημά του ήταν οι ιατρικές γνωματεύσεις καθώς ο ιατρός του αγώνα, Θανάσης Γιαννούλης σημείωσε ότι υπήρξε μια «μετατραυματική ευαισθησία στη δεξιά κοιλιακή χώρα και αντικειμενική εξέταση χωρίς παθολογικά ευρήματα».

Η διάγνωση του χειρουργού του Ιπποκρατείου, Σάββα Ραφαηλίδη, ο οποίος εξέτασε την Χρυσούλα Κουρομπύλια στο συγκεκριμένο Δημόσιο Νοσοκομείο ανέφερε… «κάκωση πλαγίας κοιλιακής», τονίζοντας ότι «δεν έφερε εμφανείς εξωτερικές κακώσεις».

Οι ιατρικές γνωματεύσεις οδήγησαν τη διοργανώτρια αρχή στην απόφαση συνέχισης της αναμέτρησης από το σημείο διακοπής της καθώς εκτίμησε ότι η απόφαση του διαιτητή Τριτσώνη για τη διακοπή του αγώνα δεν ήταν επαρκώς αιτιολογημένη.

Ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την απόφαση της διοργανώτριας αρχής, δέχθηκε την έφεση του τότε ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρα και επικύρωσε τον αγώνα υπέρ του Αστέρα Τρίπολης, επιβάλλοντας στον Άρη ποινή κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 40.000 ευρώ.

Σχεδόν εννιά χρόνια μετά, η Χρυσούλα Κουρομπύλια είναι στο τιμ των διαιτητών σε αγώνα του Άρη και μάλιστα, κατά διαβολική σύμπτωση, σε αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε στο βίντεο εκείνο το ιστορικό πλέον περιστατικό:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα