Άρης: Το 24ωρο του μεσοεπιθετικού και τα δεδομένα για Αλ Τάμαρι

Άρης: Το 24ωρο του μεσοεπιθετικού και τα δεδομένα για Αλ Τάμαρι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Το 24ωρο του μεσοεπιθετικού και τα δεδομένα για Αλ Τάμαρι

bet365

Αποφασίζει μέσα στην ημέρα ο Άρης για να τρέξει και να ολοκληρώσει την περίπτωση του Αλ Ταμάρι με τον οποίο έχει βρει σημείο ταύτισης και απομένει η συμφωνία με την Λέουβεν.

Η περίπτωση του Ιορδανού χαφ είναι μία από τις τρεις με τις οποίες ασχολείται ο Άρης εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Στην πραγματικότητα, οι «κίτρινοι» είχαν βρει σημείο ταύτισης μαζί του, αλλά οι απαιτήσεις της Λέουβεν που έχει τα δικαιώματά του, έβαλαν το θέμα του 24χρονου παίκτη στο ψυγείο. Για την ακρίβεια, η βελγική ομάδα έδωσε δύο προοπτικές στον Άρη. Είτε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή δίχως option αγοράς, είτε την καταβολή ενός ποσού της τάξεως του 1.000.000 ευρώ για την πώλησή του. Η πρόταση που ευθύς εξαρχής κατέθεσε ο Άρης περιλάμβανε τον δανεισμό του παίκτη με option αγοράς το καλοκαίρι του 2021 καθώς εκτιμήθηκε ότι η ομάδα δεν θα έχει ουσιαστικό κέρδος σε περίπτωση που αποκτήσει τον παίκτη ως δανεικό, δίχως τη δυνατότητα απόκτησής του το καλοκαίρι.

Από τα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, ο ίδιος ο Αλ Τάμαρι πιέζει τους ανθρώπους της Λέουβεν είτε για την αποδέσμευσή του είτε για τον δανεισμό του με option αγοράς διότι έχει μετανιώσει για την απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι, όταν δηλαδή επέλεξε την ομάδα του Βελγίου κι άναψε το πράσινο φως για την πώλησή του από το ΑΠΟΕΛ.

Οι τάσεις φυγής έγιναν εντονότερες στο τελευταίο διάστημα καθώς δεν βρίσκεται στο πλάνο του τεχνικού επιτελείου. Ο Άρης ουδέποτε αποσύρθηκε από την κούρσα διεκδίκησης του παίκτη, γνωρίζει επίσης ότι παρά το ενδιαφέρον που έχει στα χέρια του από ομάδα της Κύπρου, ο Αλ Τάμαρι προτιμά να έρθει στη Θεσσαλονίκη (σ. σ. σημαντικό ρόλο σ’ αυτή την απόφασή του έχει παίξει και ο καλός του φίλος Νικόλας Ιωάννου). Εν τέλει, όλα θα κριθούν στη σημερινή (28/1) κρίσιμη επαφή που θα έχει ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή με τους ανθρώπους της Λέουβεν και η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις των τελευταίων.

Παράλληλα με την περίπτωση του 24χρονου χαφ, οι «κίτρινοι» ήδη προχώρησαν σε έρευνα αγοράς και γι’ ακόμη δύο περιπτώσεις παικτών εκ των οποίων ο ένας είναι διεθνής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα