Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για Ιμπουλά!

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για Ιμπουλά!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για Ιμπουλά!

bet365

Τον Γκιανέλι Ιμπουλά που είναι ελεύθερος και δεν κατάφερε να κερδίσει συμβόλαιο από την Ναντ, προσπαθεί να πάρει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους Γάλλους!

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει προσπαθήσει πολύ για ενίσχυση στο χώρο της μεσαίας γραμμής κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου και οι Γάλλοι φέρνουν στην επιφάνεια το ένα όνομα πίσω από το άλλο.

Μετά τον Σαντά Ντιούπ της Ανζέ και τον Μακένγκο της Ουντινέζε, τώρα το «τριφύλλι» φέρεται να έχει προσεγγίσει και να συνεχίζει τις συζητήσεις με τον Γκιανέλι Ιμπουλά.

Ο 28χρονος χαφ από το Κονγκό έχει μείνει ελεύθερος από τον περασμένο Σεπτέμβρη και από τις αρχές του 2021 δοκιμαζόταν στην Ναντ, δίχως όμως να καταφέρει να κερδίσει συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος και πιο συγκεκριμένα το footmercato.web, ο Ιμπουλά έχει επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μάλιστα αυτές παρουσιάζονται ως θετικές μέχρι στιγμής, έχοντας πρόσφορο έδαφος για να καταλήξουν σε συμφωνία, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ο Ιμπουλά έχει πλούσιο βιογραφικό με εμπειρίες από Γαλλία, όπου ανήκε στις Γκινγκάμπ και Μαρσέιγ, πέρασε από την Πόρτο για μια σεζόν (2015-2016), έχει αγωνιστεί στην Στόουκ, στην Τουλούζ, έπαιξε και στην LaLiga με την φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Βρέθηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της Λέτσε και από τον Φλεβάρη μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2020 ήταν στην Ρωσία για την Σότσι.

Έμεινε ελεύθερος, προσπάθησε στην αρχή του έτους να επιστρέψει στην Γαλλία, δοκιμάστηκε από την Ναντ, έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει εμπιστοσύνη και συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα