«Η ΑΕΚ προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή για τον Ριστόφσκι»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή για τον Ριστόφσκι»

bet365

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει ότι ΑΕΚ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή για τον Στέφανο Ριστόφσκι.

H «Ojogo» την Τετάρτη (27/01) έκανε αναφορά για πρόταση της ΑΕΚ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Στέφαν Ριστόφσκι.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «Record», τονίζει ότι η ομάδα της Λισαβόνας προσπαθεί να βρει λύση για την παραχώρηση του Σκοπιανού δεξιού μπακ, αλλά για την ώρα οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει.

Οπως αναφέρει, οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ είναι να μπει οψιόν αγοράς 2,5 εκατομμύρια ευρώ και παράλληλα να μη συμμετέχει καθόλου στο συμβόλαιο του Ριστόφσκι. Δεδομένα που όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα θεωρούνται υψηλά για την ΑΕΚ.

Παρ' όλα αυτά αναφέρει πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, με τον Στέφανο Ριστόφσκι να μην βρίσκεται από την αρχή της περιόδου στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ και έτσι ο παίκτης αναζητεί κάποια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

«Ο Ριστόφσκι έλαβε αρκετές κρούσεις από την Ελλάδα. Χωρίς πιθανότητα συνέχισης της καριέρας του στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο full-back βρίσκεται τώρα σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για να μην διατρέχει τον κίνδυνο να παραμείνει ανενεργός όλη τη σεζόν. Στην Αθήνα, οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ θεωρούνται πολύ υψηλές και η ηγεσία της ΑΕΚ προσπαθεί να κατεβάσει την τιμή. Πλέον γίνεται αγώνας ενάντια στο χρόνο καθώς η χειμερινή αγορά κλείνει την επόμενη Δευτέρα και τα μέρη απέχουν ακόμη πολύ από τη συμφωνία», αναφέρει το δημοσίευμα της Record.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα