Ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση στην Ουντινέζε για Μακένγκο! (vids)

Ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση στην Ουντινέζε για Μακένγκο! (vids)

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση στην Ουντινέζε για Μακένγκο! (vids)

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του 23χρονου Γάλλου κεντρικού μέσου, Ζαν Βίκτορ Μακένγκο!
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Παναθηναϊκός παλεύει έστω και την... δωδέκατη ώρα των μεταγραφών να κλείσει το κενό στην μεσαία γραμμή και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι και αυτή του 23χρονου Γάλλου χαφ, Ζαν Βίκτορ Μακένγκο από την Ουντινέζε!

Ο Μακένγκο μεταγράφηκε στον ιταλικό σύλλογο τον περασμένο Οκτώβριο έναντι 3.5 εκατομμυρίων ευρώ από την Νις αλλά δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στον ιταλικό σύλλογο και έχει λιγοστές συμμετοχές. Μόλις 67 αγωνιστικά λεπτά σε πέντε παιχνίδια! Eίναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Καέν και οι καλές του σεζόν ήταν η περυσινή στην Τουλούζ(21 συμμετοχές, 2 γκολ) και το 2018-2019 στην ομάδα της Νίκαιας όπου έπαιξε σε 25 αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα