Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Παπέ Σισέ στη Σεντ Ετιέν

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Παπέ Σισέ στη Σεντ Ετιέν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Παπέ Σισέ στη Σεντ Ετιέν

bet365

Η έλευση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου επηρέασε τελικώς τις εξελίξεις με τον Παπέ Σισέ που κλείνει δανεικός στη Σεντ Ετιέν με οψιόν αγοράς στα 13 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει το France Football.

Το France Football μεταδίδει πως ο Παπέ Σισέ θα βρεθεί την Πέμπτη στη Γαλλία για να κλείσει και τυπικά στη Σεντ Ετιέν. Με το γαλλικό Μέσο να γράφει ότι στη συμφωνία των δύο ομάδων (Σεντ Ετιέν και Ολυμπιακού) υπάρχει οψιόν αγοράς ύψους 13 εκατ. ευρώ! Στη Σεντ Ετιέν ο Παπέ Αμπού Σισέ θα βρει τον Παναγιώτη Ρέτσο. Κλείνει εκεί με δανεισμό έξι μηνών και ρήτρα αγοράς φυσικά.

Ο δανεισμός του θα κοστίσει περίπου 700.000 ευρώ. Στο υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού έτσι από στόπερ θα υπάρχουν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μπα και Αβραάμ. Από πλευράς αποχωρήσεων ως γνωστόν έχει λύσει το συμβόλαιό του ο Σουντανί ενώ θα δοθεί δανεικός - πιθανότατα στη Ρασίνγκ Κλουμπ - και ο Λοβέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα