Γκαρσία: «Τα ατομικά λάθη μας κόστισαν»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Τα ατομικά λάθη μας κόστισαν»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στα ατομικά λάθη που έγιναν στο δεύτερο μέρος με συνέπεια να έρθει η ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αρχικά αποχώρησε για τα αποδυτήρια μετά τις ύβρεις που ακούγονταν, ωστόσο πέντε λεπτά μετά επέστρεψε και έκανε δηλώσεις στη NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία στη NOVA:

Για τα δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος: «Στο πρώτο μέρος κάναμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος αυτό που έκρινε το παιχνίδι ήταν τα ατομικά λάθη που γίνανε. Σίγουρα μας κοστίζει που δεχθήκαμε νωρίς το γκολ στο δεύτερο μέρος. Συνεχίσαμε, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε με ευκαιρίες που κάναμε, ωστόσο πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού».

Για το αν υπάρχει θέμα ψυχολογίας στην ομάδα: «Δεν νομίσω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είναι λογικό όταν ο αντίπαλος σκοράρει να απελευθερώνεται. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να κυνηγήσει δικά μας λάθη που πληρώσαμε αρκετά».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα τον τίτλο, όπως τόνισε και ο Μαρτίνς: «Ο αντίπαλος προπονητής βρίσκεται στην ίδια ομάδα 2,5 χρόνια. Εμείς είμαστε 2,5 μήνες. Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, είναι πραγματικότητα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, είμαστε ικανοποιημένοι με τους παίκτες που έχουν έρθει, πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα