Κάργας: «Διαβάσαμε την ΑΕΚ και βγάλαμε πάθος»

Gazzetta team
Κάργας: «Διαβάσαμε την ΑΕΚ και βγάλαμε πάθος»

bet365

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στο διάβασμα της ΑΕΚ πριν το ματς και στο πάθος που έβγαλε η ομάδα του για να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάργας στη NOVA:

«Φανήκαμε διαβασμένοι. Είδαμε το τελευταίο ματς της ΑΕΚ. Την διαβάσαμε. Βγάλαμε πάθος κι αυτό είναι το κλειδί. Να βγάζουμε πάθος ενέργεια, δύναμη και ως ομάδα το βγάλαμε στο γήπεδο. Όταν χάσαμε τις ευκαιρίες μπροστά σκεφτόμουν μην γίνει το λάθος πίσω και δεχθούμε γκολ. Πίστευα στην ομάδα και όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε χώρους, αφού η ΑΕΚ πίεζε. Όταν παίζεις με τις μεγάλες ομάδες πάντα έχεις κίνητρο παραπάνω. Ισως κάποιες μεγάλες ομάδες μας υποτιμούν. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει θάρρος για τη συνέχεια. Την αφιερώνω σε όλα τα παιδιά και τους ευχαριστώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα