Ατρόμητος: Εντομβόνγι και επίσημα

Ατρόμητος: Εντομβόνγι και επίσημα

Γιώργος Ντυμένος
Ατρόμητος: Εντομβόνγι και επίσημα

bet365

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και επίσημα ο Μπράιτ Εντομβόνγι, ο οποίος υπέγραψε με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο 26χρονος Νιγηριανός φορ της Αούστρια Βιέννης βρισκόταν στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ατρόμητο.

Ο Μπράιτ Εντομβόνγι υπέγραψε στους Περιστεριώτες με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Νιγηριανός επιθετικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τον Ατρόμητο. Με μεγάλη μου χαρά θα συνεργαστώ και με τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι που τον γνώριζα από την Αυστρία. Έχω έρθει έτοιμος, γνωρίζω τους στόχους της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους πετύχουμε».

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Μπράιτ Εντομβόνγι με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την Αούστρια Βιέννης.

Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7. Ο Εντομβόνγι γεννήθηκε στο Μπενίν Σίτι της Νιγηρίας στις 24.07.1994.

Ο Μπράιτ ξεκινήσε την καριέρα του στις ακαδημίες της Βέστερλο όπου τον είδε Σάλτσμπουργκ και τον απέκτησε. Έχει αγωνιστεί στις Αυστριακές Λιέφερινγκ, Βάκερ Ινσμπρουκ, Χαρτμπεργκ, Στουρμ Γκραζ και Αούστρια Βιέννης όπως επίσης και στην Τούρκικη Ρίζεσπορ.

Ο Εντομβόνγι βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 6 μηνών. Προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Ο Εντομβόνγι μετά την υπογραφή του συμβολαίου πραγματοποίησε και ατομική προπόνηση με τον βοηθό του Νταμίρ Κάναντι, Μανού Ερβάς ενώ αύριο θα ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης με την ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και υπολογίζεται άμεσα από το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα