Άρης: Επιστροφή Ματέο Γκαρσία στην 11αδα

Gazzetta team
Άρης: Επιστροφή Ματέο Γκαρσία στην 11αδα

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία επιστρέφει στο βασικό σχήμα του Άρη στον αγώνα (19:30) με την ΑΕΛ στο «Κλ. Βικελίδης», στη μοναδική έκπληξη του Άκη Μάντζιου στην 11αδα της ομάδας του.
Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ο 51χρονος τεχνικός του Άρη επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στην 11αδα και του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα. Η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Σούντγκρεν, Ιωάννου, Ροζ και Δεληζήση, ενώ το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι Τζέγκο, Λούκας Σάσα. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα. Στη θέση του τερματοφύλακα διατηρήθηκε ο Μάριος Σιαμπάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα