Μήτρογλου σε Καρυπίδη: «Αν υπογράψω τώρα προλαβαίνω να παίξω;»

Μήτρογλου σε Καρυπίδη: «Αν υπογράψω τώρα προλαβαίνω να παίξω;»

Gazzetta team
Μήτρογλου σε Καρυπίδη: «Αν υπογράψω τώρα προλαβαίνω να παίξω;»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου ολοκλήρωσε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η συνάντηση του με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης απομένει για να ολοκληρωθεί η σπουδαία κίνηση της απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου. Ο 32χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε με επιτυχία το πλάνο των εξετάσεων (ιατρικών και εργομετρικών) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και σε συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Αγησίλαο Τουμαζάτου, παρουσία και των εκπροσώπων του. Οι δύο πλευρές συζητούν επί διαδικαστικών θεμάτων.

Μάλιστα, αστειευόμενος προς τους ανθρώπους του Άρη, ο Κώστας Μήτρογλου είπε… «αν υπογράψω τώρα, προλαβαίνω να παίξω (με την ΑΕΛ);», δείχνοντας έτσι την επιθυμία του να μπει γρήγορα στο γήπεδο. Ο τελευταίος αγώνας του Έλληνα επιθετικού χρονολογείται τον Μάρτιο του 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα