Παναθηναϊκός: Η δοκιμή του Μπόλονι ενόψει Βόλου

Παναθηναϊκός: Η δοκιμή του Μπόλονι ενόψει Βόλου

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η δοκιμή του Μπόλονι ενόψει Βόλου

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Παναθηναϊκού δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτης σχήμα με βασικούς τους Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδη, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και τον Βέλεθ στην φυσική του θέση.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο(15:00-Novasports), όπου πηγαίνει με πολλές απουσίες. Ο Κουρμπέλης είναι off, Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τιμωρία καρτών και ο Γιάννης Μπουζούκης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και μπαίνει είκοσι ημέρες στα... pits!

Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για τον Βόλο, ο Λάζλο Μπόλονι έκανε την εξής δοκιμή:

Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Φακούντο Σάντσες και ο Πούγγουρας με τον Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο η τριάδα στην μεσαία γραμμή. Καμπετσής, Ιωαννίδης και Αϊτόρ η τριπλέτα στην επίθεση.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα