Παναθηναϊκός: Με Μαυρομμάτη και Αθανασακόπουλο στον Βόλο

Παναθηναϊκός: Με Μαυρομμάτη και Αθανασακόπουλο στον Βόλο

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Μαυρομμάτη και Αθανασακόπουλο στον Βόλο

bet365

Λόγω και των απουσιών που έχει ν' αντιμετωπίσει ο Λάζλο Μπόλονι με τους τιμωρημένους Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλο, οι Μαυρομμάτης και Αθανασακόπουλος συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των «πράσινων» για το ματς στον Βόλο.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν το απρόοπτο της προπόνησης της Δευτέρας με αποτέλεσμα να μείνει πλέον εκτός δράσης για 20 μέρες, ενώ, οι Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλος θα λείψουν από το ματς της Τετάρτης λόγω τιμωρίας με συμπλήρωση καρτών.

Ο Λάζλο Μπόλονι παίρνει μαζί του στον Βόλο τους Μαυρομμάτη και Αθανασακόπουλο για την αμυντική και την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Στην προπόνηση της Τρίτης οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και ατομικό οι Σαβιέρ, Μπεκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα στο Βόλο! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #VOLPAO #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα