Ολυμπιακός: Οι 250 νίκες με σκορ 1-0 και το εκτός έδρας αήττητο σερί! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι 250 νίκες με σκορ 1-0 και το εκτός έδρας αήττητο σερί! (vids)

bet365

Η νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ήταν η Νο250 με σκορ 1-0 στην ιστορία του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου ο οποίος παράλληλα διατήρησε και ένα μεγάλο εκτός έδρας σερί!
Τις 250 νίκες με σκορ 1-0 στην ιστορία του στην Α' Εθνική / Super League έφτασε ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι. Αυτό μας αναφέρουν και μας δείχνουν τα επίσημα stats της Λίγκας. Σύμφωνα με αυτά έχει 119 εντός έδρας 1-0 και 131 εκτός. Είναι το πιο συνηθισμένο σκορ του, αφού ακολουθούν οι νίκες με 2-0, 243 φορές, και οι νίκες με 2-1, 196 φορές.
Φέτος στο πρωτάθλημα βέβαια έχει εμφατικές νίκες. Νίκες με αρκετά γκολ όπως με Λαμία, ΑΕΚ και Βόλο. Με σκορ 1-0 έχει κερδίσει τρία παιχνίδια.

Τα ματς του Ολυμπιακού που έχει κερδίσει φέτος με 1-0:

  • Με Παναθηναϊκό εντός στην 9η αγωνιστική
  • Με Car.gr ΠΑΣ στην 17η αγωνιστική εντός
  • Με Ατρόμητο στην 18η αγωνιστική εκτός
Παράλληλα όμως με αυτό το 0-1 ο Ολυμπιακός συνεχίζει να... τρέχει ένα αήττητο σερί εκτός έδρας. Για την ακρίβεια είναι 32 συνεχόμενα εκτός έδρας που δεν έχει χάσει (από τον Τούμπα τον Φλεβάρη 2019 και το ματς με τον ΠΑΟΚ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα