ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Κρέσπο για το ντέρμπι στο Φάληρο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Κρέσπο για το ντέρμπι στο Φάληρο

bet365

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ υποβάλλεται σε θεραπεία, μετά το χτύπημα στον τετρακέφαλο που δέχθηκε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, με την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να κρίνεται την Τρίτη (26/1).

Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αναφορικά με την κατάσταση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το γήπεδο, λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός αμυντικός υποβλήθηκε σε θεραπεία τη Δευτέρα (25/1) και η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη (26/1) στην τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» πριν από την αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το ντέρμπι με την ΑΕΚ έφυγε, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έρχεται. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (25.01) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και κόντρα στην ΑΕΚ, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Όπως δήλωσαν και οι πρωταγωνιστές, άπαντες πρέπει να κοιτάξουν μπροστά καθώς δεν υπάρχει χρόνος.

Το σερί αγώνων του Γενάρη συνεχίζεται και φέρνει τη δεύτερη μάχη του μήνα με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στην έδρα των Ερυθρόλευκων.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (25.01) με τεστ για τον Covid 19. Στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση υψηλής έντασης με δρομικές ασκήσεις, rondo και παιχνίδια σε μικρό χώρο με έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

Ο Χοσέ Κρέσπο, που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στον τετρακέφαλο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του στο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε κι αυτός το πρόγραμμά του με θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα.

Την Τρίτη (26.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα