ΑΕΚ: Έρχεται αύριο ο Νταντσένκο!

ΑΕΚ: Έρχεται αύριο ο Νταντσένκο!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Έρχεται αύριο ο Νταντσένκο!

bet365

Την Τρίτη (26/01) αναμένεται τελικά να φτάσει στη χώρα μας ο Όλεγκ Νταντσένκο, για λογαριασμό της ΑΕΚ.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο 26χρονος Ουκρανός, Όλεγκ Νταντσένκο, όπως ενημερωθήκατε πρώτοι από το gazzetta.gr, είναι ο εκλεκτός για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες για προετοιμασία στην Τουρκία με την ρωσική Ούφα που αγωνίστηκε δανεικός το πρώτο μισό της σεζόν. Ωστόσο, έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για να ετοιμάσει το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Στην ΑΕΚ ο Νταντσένκο έρχεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας 16 συμμετοχές και 5 ασίστ και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Η υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία κι όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Νταντσένκο αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης (26/01) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα