ΑΕΛ: Γιακιμόφσκι υπό προϋποθέσεις

ΑΕΛ: Γιακιμόφσκι υπό προϋποθέσεις

Gazzetta team
ΑΕΛ: Γιακιμόφσκι υπό προϋποθέσεις

bet365

Εφόσον ο 30χρονος αριστερός μπακ μπορεί να αποδεσμευτεί από την S.S. Monopoli, είναι πιθανό να τον δούμε και πάλι στα «βυσσινί»
Στην περίπτωση ενός παλιού γνώριμου στρέφεται η ΑΕΛ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Πρόκειται για τον Νίκολα Γιακιμόφσκι, τον 30χρονο ακραίο οπισθοφύλακα που ήταν στην ομάδα και το δεύτερο μισό της σεζόν 2018/19, καθώς αποτελούσε και τότε προσωπική επιλογή του Τζιανλούκα Φέστα.
Το θέμα του έχει πέσει στο «τραπέζι», αλλά απομένει να ξεκαθαρίσει εάν μπορεί να φύγει από την S.S. Monopoli, όπου και πήγε την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα ντεμπουτάρισε το Σάββατο (23/1) στο ματς με τη Γιούβε Στάμπια, καθώς έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα ως αριστερός χαφ (ήταν άρρωστος και αντικαταστάθηκε).
Εφόσον βρεθεί η «χρυσή τομή» και αποχωρήσει από την ομάδα της Serie C, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε και πάλι στα «βυσσινί» αφού ο Ιταλός κόουτς τον ξέρει πολύ καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα