Γιαννίκης: «Δεν είχαμε 'καθαρή' φάση» (vid)

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Δεν είχαμε 'καθαρή' φάση» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε πως κόντρα στο Βόλο από την ομάδα του έλειψαν οι κλασικές ευκαιρίες
Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε σήμερα (24/1) από τον Βόλο και ο τεχνικός του Αργύρης Γιαννίκης σχολίασε πως η ομάδα του δεν έβγαλε «καθαρή» φάση για γκολ. «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, ειδικά με τέτοιες καιρικές συνθήκες και μ’ ένα πέναλτι στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, είναι δηλητήριο να γυρίσεις πίσω στο ματς. Πάθος βγάλαμε, το ματς πήγε στη δύναμη και ήταν λογικό σε τέτοιο γήπεδο, δεν είχαμε 'καθαρή' φάση κι έτσι είμαστε ηττημένοι σήμερα», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Τηρουμένων των αναλογιών και σε σχέση με τον καιρό προσπαθούσαμε. Δεν είναι εύκολο να παίξεις ψύχραιμα όταν ήδη στο 15λεπτο είσαι πίσω στο σκορ. Μπλόκαρε και ο αντίπαλος πάρα πολλά σουτ απ’ όσα επιχειρήσαμε». Κλείνοντας ρωτήθηκε τι σημαίνει αυτή η ήττα. «Σίγουρα θέλουμε παραπάνω πόντους και νίκες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, γιατί την Τετάρτη ακολουθεί το επόμενο ματς. Πρέπει να το αναλύσουμε το σημερινό πολύ γρήγορα για να πάμε στο επόμενο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα