Παναθηναϊκός: Το μηδέν παθητικό, η Άρσεναλ, η Πάσος Φερέιρα και η Στρασμπούρ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Το μηδέν παθητικό, η Άρσεναλ, η Πάσος Φερέιρα και η Στρασμπούρ

bet365

Έχοντας ήδη παίξει πέντε φορές μέσα στο 2021 για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές Λίγκες με μηδέν παθητικό αυτό το έτος σε τόσα ματς! Μόνο η Άρσεναλ, η Πάσος Φερέιρα και η Στρασμπούρ τον «κοντράρουν», αλλά σε λιγότερες αναμετρήσεις...
bwin - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! |21+

Οι «πράσινοι» κατάφεραν για 5ο διαδοχικό παιχνίδι της Super League Interwetten να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να πάρουν τέταρτη σερί νίκη, μετά και το 2-0 επί του ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αν και το έτος ξεκίνησε με άσχημο τρόπο με το 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου, το «τριφύλλι» κατάφερε στη συνέχεια να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη με παίκτη λιγότερο από το 50', να φτάσει στο 2-0 απέναντι στην ΑΕΛ, να φύγει με το 1-0 από το «Κλ.Βικελίδης» και να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς με τον ΟΦΗ.

Πέντε παιχνίδια με μηδέν παθητικό για τον Παναθηναϊκό του Λάζλο Μπόλονι που αρκείται σε μικρά σκορ, αλλά γεμίζει το σακούλι για τον στόχο της κατάκτησης μιας ευρωπαϊκής θέσης.

Αυτή τη στιγμή, με τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις για την Super League Interwetten είναι η μοναδική ομάδα από τις μεγάλες ευρωπαϊκές Λίγκες με τέτοιο αριθμό αγώνων δίχως να δεχθεί γκολ από αντίπαλη ομάδα μέσα στο 2021!

Ρίχνοντας μια ματιά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κατά κύριο λόγο σε Premier League, Serie A, Bundesliga, LaLiga, Ligue1, Eredvisie, Primeira Liga (Πορτογαλία) και Super Lig (Τουρκία), μονάχα η Άρσεναλ. η Πάσος Φερέιρα και η Στρασμπούρ είναι εκείνες που θα μπορούσε να ειπωθεί πως κοντράρουν την ελληνική ομάδα, αν και τόσο οι Λονδρέζοι, όσο και οι Γάλλοι και οι Πορτογάλοι, έχουν παίξει τρία ματς για το πρωτάθλημα.

Με λιγότερα ματς, αλλά με απαραβίαστη εστία

Στα παιχνίδια της Premier το σύνολο του Αρτέτα έχει κρατήσει το μηδέν πίσω, με το 4-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, το 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας και το 3-0 επί της Νιούκαστλ, ενώ, υπάρχει το 2-0 στην παράταση απέναντι στις «καρακάξες» για το FA Cup και το μεσημέρι του Σαββάτου ήρθε ο αποκλεισμός στον 4ο γύρο με το 1-0 από την Σαουθάμπτον.

Αν θέλουμε να τα υπολογίσουμε όλα μαζί αφού βγαίνουν πέντε ματς, τότε υπάρχει γκολ από τους «άγιους» που έστειλαν την ομάδα του Αρτέτα... σπίτι της.

Όσον αφορά την Πάσος Φερέιρα στην Πορτογαλία, επίσης έχει αγωνιστεί μόλις τρεις φορές για την Primeira Liga και έχει πάρει νίκες με το ίδιο σκορ, δίχως να παραβιαστεί η εστία της! Απέναντι σε Ρίο Άβε, Μπελενένσες και Μπράγκα έχει φτάσει στο 2-0! Παρομοίως και η Στρασμπούρ στην Γαλλία.

Μπορεί να είναι μόλις στην 14η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, μέσα στο 2021 έχει το 5-0 επί της Νιμ, το 1-0 στην έδρα της Λανς και το 1-0 επί της Σεντ – Ετιέν σε ένα εντυπωσιακό για τα δεδομένα της σερί αγώνων!

Παρά... ένα γκολ θα ήταν απόλυτες

Επιστρέφοντας σε αγγλικό έδαφος, η Μάντσεστερ Σίτι στο κορυφαίο πρωτάθλημα έχει παίξει μέχρι στιγμής τέσσερις φορές και έχει δεχθεί ένα γκολ μονάχα από την Τσέλσι, την οποία είχε νικήσει με το τελικό 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Έπειτα ήρθε το 1-0 επί της Μπράιτον, το 4-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και το 2-0 κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ένα γκολ παθητικό σε τέσσερις αναμετρήσεις για την Ligue1 έχει δεχθεί και η Παρί Σεν Ζερμέν των Νεϊμάρ και Μπαπέ, με την Σεντ Ετιέν να την έχει κρατήσει στο μεταξύ τους 1-1. Μετά σημειώθηκε το 3-0 απέναντι στην Μπρεστ, το 1-0 στην έδρα της Ανζέ και το 4-0 επί της Μονπελιέ.

Έκπληξη από την Φίτεσε στην Ολλανδία που παρά το γεγονός πως τυπικά είναι δεύτερη στην βαθμολογία μετά τον Άγιαξ, ισοβαθμώντας στους 41 πόντους, έχει μετρήσει μονάχα νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2021.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, ωστόσο, το ολλανδικό κλαμπ έχει δεχθεί κι εκείνο ένα τέρμα σε τέσσερα ματς. Μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Χέρακλες και το 1-0 στην αναμέτρηση με την Ουτρέχτη, η Φίτεσε δέχθηκε γκολ στην άνετη νίκη (4-1) με την Έμεν, ενώ τελευταίο χρονικά είναι το παιχνίδι με την Χρόνινγκεν που ολοκληρώθηκε με το τελικό 1-0.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα