Παναθηναϊκός: Ίδια 11άδα με Άρη, στον πάγκο και ο Βιγιαφάνιες! (pic)

Παναθηναϊκός: Ίδια 11άδα με Άρη, στον πάγκο και ο Βιγιαφάνιες! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ίδια 11άδα με Άρη, στον πάγκο και ο Βιγιαφάνιες! (pic)

bet365

Ο Παναθηναϊκός παρατάσσεται απέναντι στον ΟΦΗ με την ίδια 11άδα που νίκησε τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, με την επιθετική τριπλέτα Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Ιωαννίδη να μην αλλάζει. Στον πάγκο ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Διούδης θα είναι κάτω απ' τα γκολπόστ στην εστία του Παναθηναϊκού και στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τ' αριστερά οι Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Χουάνκαρ.

Στα χαφ ο Βέλεθ μαζί με τον Μαουρίσιο και τον Αλεξανδρόπουλο, ενώ μπροστά θα βρίσκονται οι Εμμανουηλίδης, Καμπετσής και Ιωαννίδης. Στον πάγκο μένει ο Λούκας Βιγιαφάνιες παρότι είναι έτοιμος, όπως και ο συμπατριώτης του, Φακούντο Σάντσες. Στον πάγκο μένουν επίσης για δεύτερο σερί ματς ο Μακέντα με τον Καρλίτος.

Η αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας για το αποψινό παιχνίδι! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #PAOOFI #lineup #slgr #slgrinterwetten

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα