«Πιστεύουμε πως ο Εγγλέζου θα μείνει στη Δόξα Κατοκοπιάς»

«Πιστεύουμε πως ο Εγγλέζου θα μείνει στη Δόξα Κατοκοπιάς»

Gazzetta team
«Πιστεύουμε πως ο Εγγλέζου θα μείνει στη Δόξα Κατοκοπιάς»

bet365

Ο Νίκος Κωνσταντίνου, αντιπρόεδρος της κυπριακής ομάδας, σχολίασε πως ο 27χρονος μπακ δύσκολα θα φύγει με προορισμό την ΑΕΛ
Στο «κάδρο» της ΑΕΛ έφερναν και φέρνουν τον Νίκολα Εγγλέζου τα ΜΜΕ της Κύπρου, όμως την ίδια στιγμή ο 27χρονος αριστερός μπακ είναι βασικός στη Δόξα Κατοκοπιάς και μάλιστα πηγαίνει αρκετά καλά (90λεπτο και στο χθεσινό ματς κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού). Ο Νίκος Κωνσταντίνου, αντιπρόεδρος της ομάδας, μίλησε για το μέλλον του παίκτη στην Cytavision και με γνώμονα τα όσα είπε, δύσκολα θα αποχωρήσει. «Ο ίδιος θα μας πει αν ενδιαφέρεται να μετακινηθεί. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ενδιαφέρον προς το σωματείο μας. Πιστεύουμε ότι στο τέλος θα μείνει μαζί μας», σχολίασε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα