Απόλλων Σμύρνης - Άρης: Παρθενικό γκολ του Ιωάννου και 0-1 (vid)

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης - Άρης: Παρθενικό γκολ του Ιωάννου και 0-1 (vid)

bet365

Ο Ιωάννου, σκοράροντας για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη, έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Ριζούπολη.

Στο 18' ο Άρης πήρε προβάδισμα επί του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στο παρθενικό γκολ του Nικόλα Ιωάννου με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Μπερτόγλιο έπιασε την κεφαλιά, την οποία σταμάτησαν σωτήρια πάνω στη γραμμή οι γηπεδούχοι, ωστόσο στη συνέχεια ο 25χρονος Κύπριος αριστερός μπακ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Hταν το πρώτο γκολ του Αρη μετά από τρία ματς (ισοπαλία με ΠΑΣ Γιάννινα, εντ;ow έδρας ήττες με 0-1 από Παναθηναϊκό και Αρη) και το πρώτο του Ιωάννου μετά από τις 7/11/2019, όταν ως αρχηγός του ΑΠΟΕΛ είχε σκοράρει στη νίκη επί της Καραμπάγκ με 2-1, στους ομίλους του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα