Βόλος: Αμφίβολος ο Νίνης για τους Ζωσιμάδες, έτοιμος ο Κλέιμαν

Βόλος: Αμφίβολος ο Νίνης για τους Ζωσιμάδες, έτοιμος ο Κλέιμαν

Gazzetta team
Βόλος: Αμφίβολος ο Νίνης για τους Ζωσιμάδες, έτοιμος ο Κλέιμαν

bet365

Στην τελική ευθεία για το ματς στα Γιάννινα μπαίνει ο Βόλος, με τον Νίνη αμφίβολο, ενώ ο Κλέιμαν αναμένεται να επιστρέψει.

Το Σάββατο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο Βόλος για το κυριακάτικο ματς με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη των Ιωαννίνων.

Ο Κλέιμαν απουσίασε στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο τις ξεπέρασε και αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή. Αντίθετα ο Νίνης έχει κάποιες ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες. Η συμμετοχή του θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Δεδομένα εκτός είναι ο Μπαριέντος, που είναι τιμωρημένος, και ο Μπουένο που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ και ο Κρητικός δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Ο Βόλος πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ, κάτι που έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τους Βολιώτες να προετοιμάζονται για μια δύσκολη αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα