Το Σάββατο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο Βόλος για το κυριακάτικο ματς με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη των Ιωαννίνων.
Ο Κλέιμαν απουσίασε στο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο τις ξεπέρασε και αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή. Αντίθετα ο Νίνης έχει κάποιες ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες. Η συμμετοχή του θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.
Δεδομένα εκτός είναι ο Μπαριέντος, που είναι τιμωρημένος, και ο Μπουένο που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ και ο Κρητικός δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.
Ο Βόλος πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ, κάτι που έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τους Βολιώτες να προετοιμάζονται για μια δύσκολη αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.