ΑΕΚ: Τσιγκρίνσκι, Ανσαριφάρντ και Κρίστιτσιτς μπήκαν ενόψει Τούμπας

ΑΕΚ: Τσιγκρίνσκι, Ανσαριφάρντ και Κρίστιτσιτς μπήκαν ενόψει Τούμπας

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τσιγκρίνσκι, Ανσαριφάρντ και Κρίστιτσιτς μπήκαν ενόψει Τούμπας

bet365

Ευχάριστα νέα με τρεις επιστροφές είχε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μανόλο Χιμένεθ με τους κιτρινόμαυρους να μπαίνουν σε ρυθμούς ΠΑΟΚ.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα στρέφοντας την προσοχή τους για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τα προβλήματα τις τελευταίες μέρες ήταν αρκετά, ωστόσο την Παρασκευή τρεις παίκτες κατάφεραν να πάρουν κανονικά μέρος στην προπόνηση. Εκτός από τον Κρίστιτσιτς, που αναμενόταν άλλωστε να βγάλει το πρόγραμμα, τόσο ο Τσιγκρίνσκι όσο και ο Ανσαριφάρντ προπονήθηκαν κανονικά και είναι πλέον υποψήφιοι να μπουν στην αποστολή καθώς υπάρχει και η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.

Αντίθετα, η επιστροφή του Νεντελτσιάρου πάει για την ερχόμενη εβδομάδα καθώς ο Ρουμάνος στόπερ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη θλάση κάνοντας ατομικό την Παρασκευή, όπως και ο Μιτάι. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν στα Σπάτα το Σάββατο το μεσημέρι στις 12:30 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Χιμένεθ που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα