Ολυμπιακός: Τα 95 λεπτά του Κρίστινσον, τα 118 του Κάιπερς και οι υπόλοιποι (vid)

Ολυμπιακός: Τα 95 λεπτά του Κρίστινσον, τα 118 του Κάιπερς και οι υπόλοιποι (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα 95 λεπτά του Κρίστινσον, τα 118 του Κάιπερς και οι υπόλοιποι (vid)

bet365

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αρκετοί παίκτες οι οποίοι έχουν μειωμένο ή μικρό χρόνο συμμετοχής φέτος χωρίς να είναι ίδιοι οι λόγοι για όλους.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Οι περιπτώσεις αυτές δεν είναι όλες οι ίδιες. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Πέπε που πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό είχε να παίξει από τις 13 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με τη Λαμία λόγω αγωνιστικής εικόνας.
Ο Πέπε, που ήταν μία επιλογή του Μαρτίνς για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Άλλοι παίκτες όπως ο Κρίστινσον ή ο Ανδρούτσος δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο αλλά όχι λόγω αγωνιστικού προσώπου αλλά γιατί υπήρχαν μπροστά τους άλλες επιλογές.
Πάντως εάν δούμε τα επίσημα stats της Λίγκας ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χρησιμοποιήσει φέτος 30 παίκτες στη Super League Interwetten. Υπάρχουν και ποδοσφαιριστές όπως ο Σουρλής βέβαια που έπαιξαν μόνο στο Κύπελλο με τον Παναιτωλικό.

Ειδικότερα οι αριθμοί των παικτών με τους πιο μικρούς χρόνους συμμετοχής φέτος:

Όγκμουντουρ Κρίστινσον: Τα 95 λεπτά του με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο είναι τα μοναδικά που έχει παίξει φέτος με τον Ολυμπιακό.
Μοχάμεντ Ντρέγκερ: Έχει 6 ματς με 1 ασίστ και 400 λεπτά. Έχασε σημαντικό διάστημα λόγω θλάσης.
Πέπε: Ήρθε με πρόβλημα τραυματισμού / ετοιμότητας που τον άφησε αρκετά πίσω. Έχει φέτος 10 ματς με 1 ασίστ και 415 λεπτά.
Θανάσης Ανδρούτσος: Ο Μαρτίνς τον έχει ως επί το πλείστον στο πλάνο του για δεξί μπακ. Έχει 5 ματς φέτος με 2 ασίστ και 159 λεπτά παρουσίας.
Τιάγκο Σίλβα: Και ο Πορτογάλος όταν είχε πρωτοέρθει στην ομάδα είχε θέμα ετοιμότητας. Έχει 7 ματς με 1 ασίστ και 225 λεπτά παρουσίας.
Χιλάλ Σουντανί: Πέρασε από πέρυσι και σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού και είχε φέτος και το θέμα του με τον covid-19. Έχει 10 συμμετοχές με 2 γκολ και 190 λεπτά.
Μάξι Λοβέρα: Ο Μαρτίνς περίμενε από τον Αργεντίνο να είναι πιο ομαδικός και τακτικά πιο σωστός. Σε 5 ματς έχει 2 ασίστ και 171 λεπτά συμμετοχής.
Αβραάμ Παπαδόπουλος: Βρίσκεται στην ομάδα για την εμπειρία του. Φέτος έχει 4 ματς με 223 λεπτά.
Ούγκο Κάιπερς: Με το υπάρχον ρόστερ δεν θα μπορούσε να βρει τόσο χρόνο. Έχει 5 ματς με 1 γκολ και 118 λεπτά.
Κωσταντίνος Τζολάκης: Ο κίπερ Νο2 πίσω από τον Σα. Φέτος έχει 3 ματς με 270 λεπτά.
Μπρούνο: Δεν θα ήταν στα βασικά πλάνα όμως λόγω των επιπλοκών του με τον κορονοϊό τέθηκε off για σχεδόν 2 μήνες. Έχει φέτος 3 ματς με 131 λεπτά.

Οι παίκτες με τους πιο μικρούς χρόνους στο πρωτάθλημα φέτος:

Σουντανί: 147 λεπτά
Χασάν: 389 λεπτά
Βρουσάι: 382 λεπτά
Κάιπερς: 96 λεπτά
Καφού: 26 λεπτά
Τιάγκο Σίλβα: 168 λεπτά
Πέπε: 228 λεπτά
Ανδρούτσος: 80 λεπτά
Μπρούνο: 131 λεπτά
Ντρέγκερ: 339 λεπτά
Λοβέρα: 158 λεπτά
Αβραάμ Παπαδόπουλος: 140 λεπτά
Βινάγκρε: 141 λεπτά
- Ο Ρέαμπτσιουκ έχει 292 λεπτά αλλά είναι προσθήκη Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα