Ολυμπιακός: Οι παίκτες με τους πιο μικρούς χρόνους συμμετοχής στο πρωτάθλημα με Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Οι παίκτες με τους πιο μικρούς χρόνους συμμετοχής στο πρωτάθλημα με Μαρτίνς!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι παίκτες με τους πιο μικρούς χρόνους συμμετοχής στο πρωτάθλημα με Μαρτίνς!

bet365

Από τα 80 λεπτά του Ανδρούτσου μέχρι τα 408 λεπτά του Αρμίντο Μπρούμα υπάρχει διαφορά, ωστόσο δεν είναι και λίγοι οι παίκτες των Πειραιωτών με μειωμένο ή μικρό χρόνο συμμετοχής φέτος στο πρωτάθλημα.

Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με αφορμή το 1-1 στην Τούμπα και τα συνεχόμενα παιχνίδια ποδοσφαιριστών όπως οι Εμβιλά και Καμαρά μπαίνουν ξανά στην εξίσωση και στη συζήτηση οι παίκτες που θα μπορούσαν να δώσουν έξτρα βοήθειες στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ή και γενικότερα ή που οι Πειραιώτες είχαν προσδοκίες από αυτούς στις οποίες δεν ανταποκρίθηκαν. Βγάζοντας έξω την περίπτωση του Αχμέντ Χασάν που είχε το πρόβλημά του αλλά και του Μπρούνο, που και πέρυσι και φέτος δεν ήταν ούτε καν στα πλάνα των παικτών της 2ης γραμμής / επιλογής υπάρχουν αρκετοί με μικρό ή μειωμένο χρόνο συμμετοχής. Προφανώς εκτός μένει και ο Βινάγκρε που ναι μεν δεν προσέφερε σχεδόν τίποτα αλλά έχει φύγει από την ομάδα.
Ας εστιάσουμε σε αυτούς από τους οποίους ο κόουτς Μαρτίνς περίμενε περισσότερα και ακόμα περιμένει. Κατηγορία όπου ανήκει και ο Λαζάρ Ραντζέλοβις παρά τα 617 λεπτά που έχει φέτος στη Super League Interwetten. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μεταγραφής που δεν έχει βγει μέχρι στιγμής είναι ο Πέπε, ο Πορτογάλος χαφ, κυρίως λόγω του υψηλού κόστους που απαιτήθηκε για την ένταξή του στο ρόστερ. Φέτος έχει παίξει σε 6 ματς έχοντας 228 λεπτά παρουσίας. Προφανώς και δεν έπιασε τον πήχη των απαιτήσεων της ομάδας τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Στη συνέχεια υπάρχει ο Τιάγκο Σίλβα των 155 λεπτών σε 5 παιχνίδια. Εάν τους δούμε συνολικά ο Τιάγκο Σίλβα έχει ορισμένα καλύτερα δείγματα γραφής από τον Πέπε αλλά μέχρι εκεί. Έχασε πολλούς πόντους στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Λοβέρα, Ντρέγκερ, Σουντανί, Κάιπερς, Ανδρούτσος, ο Μπρούμα και ο πολύπειρος Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Έλληνα σέντερ μπακ να έχει μείνει φέτος σε έναν πολύ πιο συμπληρωματικό ρόλο. Εξ αυτών ο Αργεντίνος Λοβέρα είναι μία περίπτωση παίκτη με ταλέντο που όμως δεν έχει ικανοποιήσει ανάλογα και για αυτό έγιναν και συζητήσεις να φύγει δανεικός. Ο Σουντανί που αντιμετώπισε και προβλήματα ετοιμότητας και με covid έχασε σημαντικό... έδαφος και δεν τον εμπιστεύεται τόσο ο προπονητής, ο Ντρέγκερ είχε τραυματισμό και έχασε και αυτός ένα διάστημα και οι Ανδρούτσος και Κάιπερς δεν είναι στις βασικές επιλογές.
Όσο για τον Αρμίντο Μπρούμα είναι ένας παίκτης που και έχει σκοράρει και ασίστ έχει δώσει. Ωστόσο και λόγω τραυματισμών και άλλων θεμάτων ετοιμότητας που έχει αντιμετωπίσει δεν έχει παίξει τόσο όσο περίμεναν στο Λιμάνι μένοντας στα 408 λεπτά.

Η... σούμα και οι χρόνοι των παικτών

Έχει τη σημασία του να τονίσουμε πως ο κάθε παίκτης δεν είναι ίδια περίπτωση. Οπότε το βάρος πέφτει σε εκείνους που είτε ήρθαν για να πάρουν φανέλα βασικού είτε αποκτήθηκαν για να δώσουν σημαντικές βοήθειες ως back up. Και αυτό διότι εδώ η αξιολόγηση είναι άλλου τύπου και πιο σημαντική.
Τέτοιοι είναι οι Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα και Ντρέγκερ. Κυρίως αυτοί οι τέσσερις παίκτες.
Ο Μπρούμα αποκτήθηκε για βασικός εξτρέμ, ωστόσο λόγω των προβλημάτων του έχει παίξει όλα και όλα έως τώρα 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό με 2 γκολ και 1 ασίστ.
Ο Ντρέγκερ αποκτήθηκε ως ένας παίκτης που θα έδινε ανάσες και σημαντικές βοήθειες στον Ραφίνια. Έχοντας τραυματιστεί τουλάχιστον δύο φορές φέτος έχει παίξει 5 ματς σε όλες τις διοργανώσεις στον Ολυμπιακό με 328 λεπτά και έχοντας 1 ασίστ. Την ίδια στιγμή ο Ραφίνια - που να θυμίσουμε πως σε τουλάχιστον 2 ματς έκανε υπερπροσπάθεια καθώς είχε χτυπήσει και ένα ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό έπαιζε με πρόβλημα - έχει 20 ματς φέτος με τον Ολυμπιακό, έχοντας πάνω από 1.600 λεπτά συμμετοχής.
Ο Πέπε ήρθε ως μία προσθήκη που θα έπαιρνε βασικό χρόνο και θα προσέφερε μία έξτρα ώθηση στο κέντρο. Στο σύνολο σε όλες τις διοργανώσεις έχει 9 ματς με 320 λεπτά. Ο Τιάγκο Σίλβα ήταν επίσης μία ακόμα επιλογή για να τονωθεί το κέντρο αλλά και η μεσοεπιθετική γραμμή. Μες στη χρονιά έχει μόνο 5 ματς με 1 ασίστ και 155 λεπτά συμμετοχής.
Κοινώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μία συγκεκριμένη κατηγορία παικτών από τους οποίους έχει τη δυνατότητα και το περιθώριο να πάρει πράγματα και οι οποίοι βέβαια από την πλευρά τους θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές και να δώσουν το κάτι παραπάνω. Οι παίκτες με τους μικρότερους χρόνους συμμετοχής φέτος στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten για τον Ολυμπιακό είναι οι:
  • Αρμίντο Μπρούμα: 408 λεπτά σε 6 ματς
  • Αχμέντ Χασάν: 360 λεπτά σε 8 ματς
  • Μάριος Βρουσάι: 359 λεπτά σε 6 ματς
  • Κωνσταντίνος Τζολάκης: 288 λεπτά σε 3 ματς
  • Μοχάμεντ Ντρέγκερ: 267 λεπτά σε 4 ματς
  • Πέπε: 228 λεπτά σε 6 ματς
  • Μάξι Λοβέρα: 158 λεπτά σε 4 ματς
  • Τιάγκο Σίλβα: 155 λεπτά σε 5 ματς
  • Χιλάλ Σουντανί: 147 λεπτά σε 5 ματς
  • Αβραάμ Παπαδόπουλος: 140 λεπτά σε 3 ματς
  • Φελίπε Μπρούνο: 131 λεπτά σε 3 ματς
  • Ούγκο Κάιπερς: 96 λεπτά σε 4 ματς
  • Αθανάσιος - Γεώργιος Ανδρούτσος: 80 λεπτά σε 4 ματς
- Προφανώς και στους παραπάνω παίκτες δεν μπαίνει ο Βινάγκρε ούτε και ο Ρέαμπτσιουκ, νέα προσθήκη της ομάδας (έχει προλάβει να παίξει 197 λεπτά σε 3 ματς αλλά ο παίκτης ήρθε 1η Γενάρη) που ήδη έχει πάρει για τα καλά χρόνο και υπολογίζεται από τον προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα