Ο ΠΑΟΚ θέλει να «τρέχει» με… Φεράρι!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ θέλει να «τρέχει» με… Φεράρι!

bet365

Ο Αργεντινός αριστερόποδαρος αμυντικός είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, που θέλει να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας του μετά την παραχώρηση του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς.

Ο ΠΑΟΚ βάζει… Φεράρι στη μηχανή του! Όπως όλα δείχνουν ο 28χρονος αριστερός μπακ του ΝΠΣ Βόλος θα είναι η τελική επιλογή των «ασπρόμαυρων», που αναζητούν, εδώ και μέρες, τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Γιαννούλη.

Οι «ασπρόμαυροι» ψάχθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι και κοίταξαν πολύ σοβαρά μια ακόμη περίπτωση αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή, με εμπειρίες και παραστάσεις σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο φαίνεται καταλήγουν στον Φράνκο Φεράρι, ο οποίος οδεύει προς την Τούμπα με τις ευλογίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ τον θεωρεί μια αξιόπιστη και έτοιμη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, άλλωστε η «προϋπηρεσία» του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα και οι πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα του Βόλου ήταν τα δύο στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του.

Ποιος είναι ο Φεράρι

Ο Φράνκο Αριέλ Φεράρι γεννήθηκε στις 9 Μαΐου του 1992 στο Ροσάριο και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τίρο Φεντεράλ, πριν μετακομίσει στην Ντεπορτίβο Σανταμαρί.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τον ΝΠΣ Βόλος και τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Αργεντινής με τη φανέλα της Μίτρε Σαντιάγκο, με την οποία κατέγραψε 92 συμμετοχές.

Ο Νοτιοαμερικανός μπορεί να παίξει και κεντρικός αμυντικός, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 16 εμφανίσεις, έχοντας πετύχει ένα γκολ και μοιράσει δύο ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας του Βόλου έχει 50 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα