ΑΕΛ: Παρελθόν ο Τάτσης!

ΑΕΛ: Παρελθόν ο Τάτσης!

Gazzetta team
ΑΕΛ: Παρελθόν ο Τάτσης!

bet365

Το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΛ ήταν αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης, για τον Γιάννη Τάτση, που μετά την βαριά ήττα με 5-0 στη Τούμπα έλυσε το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί».

Μπορεί πριν μερικές μέρες να μην έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Γιάννη Τάτση από τον πάγκο της ΑΕΛ, όμως μετά την ήττα με 5-0 από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στη Τούμπα, ο Αλέξης Κούγιας συζήτησε με τον Έλληνα προπονητή κι αποφάσισαν από κοινού την λύση της συνεργασίας τους.

Πλέον οι «βυσσινί» βρίσκονται σε αναζήτηση διαδόχου του 49χρονου κόουτς (0-3-7 το ρεκόρ του στους «βυσσινί») και ήδη τα πρώτα ονόματα άρχισαν να «παίζουν» για αντικαταστάτες του και πιο συγκεκριμένα οι παλιοί γνώριμοι της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα και Ράτκο Ντόστανιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν συζητήσεως σε πάρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ του κ. Αλέξη Κούγια και του κ. Γιάννη Τάτση, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του εξαίρετου προπονητή και ανθρώπου κ. Γιάννη Τάτση με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ομάδα αύριο θα προπονηθεί κάτω από τις οδηγίες του κ. Κώστα Κατσάρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα