Στα δικαστήρια Κούγιας-Μπιτζίδης

Στα δικαστήρια Κούγιας-Μπιτζίδης

Gazzetta team
Στα δικαστήρια Κούγιας-Μπιτζίδης

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ είχε καταφερθεί εναντίον του μάνατζερ παικτών, ο οποίος έκανε προσωρινά μέτρα ώστε να μην χρησιμοποιείται το όνομά του και τα οποία κέρδισε
Ο Αλέξης Κούγιας με πρόσφατες ανακοινώσεις του είχε καταφερθεί, μεταξύ άλλων, του μάνατζερ Γιάννη Μπιτζίδη, ο οποίος κινήθηκε νομικά εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ καταθέτοντας προσωρινά μέτρα ώστε να μην μπορεί να αναφέρει το όνομά του. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα (20/1) και οι αρχές αποφάνθηκαν υπέρ του εκπροσώπου ποδοσφαιριστών. Το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του ώστε να επιβεβαιώσει την είδηση κάτι που έγινε, καθώς μας μετέφερε πως η παραπάνω εξέλιξη είναι αληθή, όμως δεν θέλησε να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο. «Ναι, είναι αλήθεια», σχολίασε λακωνικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα