Στα δικαστήρια Κούγιας-Μπιτζίδης

Gazzetta team
Στα δικαστήρια Κούγιας-Μπιτζίδης

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ είχε καταφερθεί εναντίον του μάνατζερ παικτών, ο οποίος έκανε προσωρινά μέτρα ώστε να μην χρησιμοποιείται το όνομά του και τα οποία κέρδισε
Ο Αλέξης Κούγιας με πρόσφατες ανακοινώσεις του είχε καταφερθεί, μεταξύ άλλων, του μάνατζερ Γιάννη Μπιτζίδη, ο οποίος κινήθηκε νομικά εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ καταθέτοντας προσωρινά μέτρα ώστε να μην μπορεί να αναφέρει το όνομά του. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα (20/1) και οι αρχές αποφάνθηκαν υπέρ του εκπροσώπου ποδοσφαιριστών. Το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του ώστε να επιβεβαιώσει την είδηση κάτι που έγινε, καθώς μας μετέφερε πως η παραπάνω εξέλιξη είναι αληθή, όμως δεν θέλησε να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο. «Ναι, είναι αλήθεια», σχολίασε λακωνικά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED