Παναθηναϊκός - Νεβό: «Θέλει τον Ποκό, μίλησα με Ντρεοσί»!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Νεβό: «Θέλει τον Ποκό, μίλησα με Ντρεοσί»!

bet365

Ο τεχνικός της εθνικής Γκαμπόν, Πατρίς Νεβό, φέρεται ν΄αποκαλύπτει επαφές με τον Πιέρ Ντρεοσί που εξέφρασε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον χαφ, Αντρέ Μπιγιόκο Ποκό.

Ο Ποκό, 28 ετών, έχει μείνει ελεύθερος από την Γκεζτέπε της Τουρκίας εδώ και δυο μήνες και ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, προσπαθεί να τον βοηθήσει να βρει κάποια ομάδα για ν' αποκτήσει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Νεβό, λοιπόν, φέρεται να δήλωσε ότι: «Μίλησα με τον Ντρεοσί που είναι φίλος μου. Μιλήσαμε αρκετή ώρα και ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τον Ποκό. Μιλήσαμε για τον παίκτη».

Ο Γκαμπονέζος μέσος πέρα από την Bitam της πατρίδας του, έχει αγωνιστεί επίσης στην Μπορντό από το 2011 έως το 2016, πέρασε από την Καραμπούκσπορ από το 2016 έως το 2018 και μέχρι το 2020 ήταν στην Γκεζτέπε, από την οποία έμεινε πλέον ελεύθερος.

Με την εθνική ομάδα έχει 45 συμμετοχές, όντας διεθνής από το 2010...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα