Άρης: Οι 44 τελικές δεν έφεραν την άνοιξη

Άρης: Οι 44 τελικές δεν έφεραν την άνοιξη

Gazzetta team
Άρης: Οι 44 τελικές δεν έφεραν την άνοιξη

bet365

Η δυσκολία στο σκοράρισμα είναι το μόνιμο αντικείμενο συζήτησης στον Άρη και το γεγονός ότι δεν βρήκε γκολ στις τελευταίες 44 τελικές προσπάθειες, προφανώς ενισχύει τον προβληματισμό.

Βγάζοντας από την εξίσωση τον εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο, είναι η πρώτη φορά που οι «κίτρινοι» μετρούν περισσότερα από 360 αγωνιστικά λεπτά δίχως γκολ. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ιδιαιτέρως δημιουργικοί σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια καθώς από το σύνολο των 44 τελικών προσπαθειών που είχαν κόντρα σε Λαμία, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό, οι 32 εξ’ αυτών έγιναν στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να βρουν ένα γκολ, παρότι οι 22 από αυτές έγιναν εντός περιοχής, με πιο χαρακτηριστικές, τα τετ α τετ στον χθεσινό (17/1) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης».

Βάζοντας στην ίδια ζυγαριά τον αριθμό των τελικών προσπαθειών και το αποτέλεσμα (δηλαδή τα… μηδέν γκολ), προφανώς ενισχύεται ο προβληματισμός στις τάξεις του Άρη. Η απουσία ενός φορ ο οποίος θα μετουσιώνει τις ευκαιρίες, είναι το κύριο αντικείμενο συζήτησης από την εποχή που οι «κίτρινοι» μετρούσαν διαδοχικές νίκες και μοιράζονταν την κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα δεν κρύφτηκε, καλύφθηκε όμως μέσα από την αποτελεσματικότητα των χαφ και για την ακρίβεια των Φακούντο Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα. Γι’ αυτόν τον λόγο, ίσως να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι η δυσκολία του Αρη στο σκοράρισμα συνδυάζεται με την απουσία του πρώτου.

Ο Άρης έχει στη διάθεσή του 10-11 ημέρες για να βρει τον επιθετικό που θα του λύσει το πρόβλημα. Ξεκινώντας τη σχετική αναζήτηση στις αρχές του Δεκέμβρη, τότε, είχε σύμμαχο τον χρόνο. Πλέον αυτός είναι ένας από τους βασικούς εχθρούς του…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα